top of page

Prima Primissima díj - Az év vállalkozója díj - Szanyi Gábor - CAADEX Kft.

A díjátadó gálán Tímár Lajos, Baranya megyei elnök többek között megemlítette, hogy idén éppen 30 éves a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. Mint elmondta, a hazai vállalkozások helyzete – reálisan nézzük – „semmiképpen sem mondható üdvözítőnek”. A munkaerőhiány, a bonyolult közbeszerzések, valamint az élő munkára rakódó bérterhek egyaránt nehezítik a fejlesztést, a sikeres fejlődést. – Különösen Baranya megye vállalkozói, főként a mikro- is kisvállalkozói vannak rendkívül nehéz helyzetben – tette hozzá.

Prima Primissima - Év vállalkozója Szanyi Gábor

Tímár Lajos – utalva a tavasszal elhunyt Demján Sándor gondolataira – hangsúlyozta, a területi Prima Díjazottaknak és Év Vállalkozóinak elismerése azért is figyelemreméltó, mert azokat a helyi vállalkozások adományozzák a helyei vállalkozásoknak, valamint a tudomány, a művészetek, a kultúra, az oktatás kiemelkedő szereplőinek.

A gálán felszólalt még a rendezvénynek otthont adó Szigetvár polgármestere, Dr. Vass Péter, valamint Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány delegáltja is.

Év Vállalkozója Díjak Az eseményen adták át hagyományosa az Év Vállalkozója elismeréseket is. Idén a VOSZ Baranya megyei elnöksége ezzel a díjjal tüntette ki a mindszentgodiasi CAADEX Kft. ügyvezetőjét, Szanyi Gábort, a hoboli székhelyű Pap és Papp Kft. ügyvezetőjét Papp Imrét, valamint Teleky Zoltánt, a bólyi Kiskastély étterem üzemeltetőjét.

Prima Primissima díj 2018 - Év vállalkozója Szanyi Gábor

Baranya Megyei Év Vállalkozói - Szanyi Gábor - CAADEX Kft. A CAADEX Kft. egy 1994-ben alapított, családi cégcsoport legfiatalabb tagja, mely cégcsoport meghatározó beszállítója jelenleg is több hazai és nemzetközi nagyvállalatnak, mint például a Prímagáz Zrt., Mol Nyrt., Total Hungaria Kft., Bramac, Bosch, Siemens. – 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk a szakértelem és az innováció összehangolásával segíti megrendelői munkáját – mondta a cég ügyvezetője. Szanyi Gábor hozzá tette, céljuk, hogy tapasztalataikkal és szaktudásukkal hozzásegítsék megrendelőiket olyan szerkezetek, épületek és gépek megalkotásához, melyekkel élhetőbb tereket, gazdaságosabb üzemeltetést, biztonságosabb munkavégzést és környezettudatosabb hétköznapokat tudnak létrehozni szerte a világban.

forrás: pecsinapilap.hu

Kiemelt hír
Hírek
Archívum
Kulcsszavas keresés
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page