top of page

Új telephelyet épít és munkahelyet teremt a Caadex Kft.!

Munkavállalóból lett a térség meghatározó munkáltatója

Komlón épít új üzemcsarnokot a fémmegmunkálással foglalkozó mindszentgodisai és kaposszekcsői telephellyel rendelkező Caadex Kft. A világjárvány dacára fejlődik a jelenleg kétszáz dolgozónak megélhetést biztosító cég, sőt még új munkahelyeket is tud teremteni.


A legtöbb vállalkozás számára leépítéseket hozott a koronavírus-járvány, s nehezen vészelik át ezt az időszakot. A mindszentgodisai székhelyű Caadex Kft. ehelyett a fejlődésre helyezte a hangsúlyt, s azon dolgozott, hogy fejlődjön és bővítse telephelyei számát. A már meglévő kettő – mindszentgodisai és kaposszekcsői – üzem mellé egy több mint 6 ezer négyzetméteres csarnokot épít a társaság a komlói ipari parkban.
Modern, a 21-ik század követelményeinek megfelelő magasan automatizált üzemcsarnok nyílik hamarosan, ahol a gép és ember harmóniában tud együtt dolgozni. – A jövő afelé halad, hogy az automatizáltság növelésével úgy fejlesztjük az eladott terméket, hogy azzal növeljük az egy főre jutó árbevételt. A dolgozók könnyebb munkát végezhetnek és kevesebbet kell dolgozniuk, a bérek viszont követik a fejlődés ütemét, fogalmazott Szanyi Gábor, a Caadex Kft. ügyvezetője.


Munkahelyet teremtenek a térségben

Lakatos, hegesztő, festő, segédmunkás gépkezelő, robotgépkezelő, minőségellenőr, kereskedelmi vezetők – ez csak néhány azon nyitott pozíciók közül amelyekre várja a cég menedzsmentje a jelentkezéseket. Mindhárom telephelyen – Mindszentgodisán, Kaposszekcsőn és az épülő komlói üzembe is – vannak jelenleg nyitott pozíciók, ahova keresi a Caadex Kft. leendő munkatársait. Automatizált gépek kezelése esetén elegendő számítástechnikai ismeretekkel rendelkezni és olyan dolgozni akarással, amely a személyes elbeszélgetés során meggyőzi a társaság vezetőjét a rátermettségről! – Olyan automatizált gépeket szerzünk be, amelyekkel nyugat-európai színvonalú munkakörülményeket tudunk nyújtani, ezért persze vannak elvárások is, hiszen a munkatársainknak tanulni és fejlődni kell. Nálunk erre is van lehetőség, fogalmazott Szanyi Gábor. A menedzsment célja, hogy minimálbérnél jobb fizetést adjon dolgozóinak. Mérnökként akár bruttó 1 millió felett is lehet keresni a Caadex Kft.-nél, aki pedig operátorként nyolc órás munkarendben dolgozik, akár bruttó 300 ezer forintot is haza tud vinni.


Jelentkezni írásos önéletrajzzal lehet az alábbi elérhetőségeken:

Emailen munkaugy@cadex.hu

Telefon: 20 9 888 880

A nyitott pozíciók részletes leírásáért kattintson cégünk honlapjára a www.caadex.com


Odafigyelnek a munkatársakra

A cég új üzemcsarnokában ma már több mint kétszáz embernek ad munkát és biztos megélhetést. A társaság mottója: ha jót adsz, jót kapsz. Igyekeznek odafigyelni a dolgozókra, s arra, hogy jól érezzék magukat a munkatársak, illetve a megfelelő emberi és anyagi megbecsülést megkapják. Ennek érdekében folyamatos képzéseket tart az ügyvezető a kollégáknak, s fejlődési lehetőséget biztosít a társaság számukra. – A koronavírus-járvány idején mindenki stresszesebb, arra szeretek odafigyelni, hogy úgy dolgozzanak a munkatársaim, hogy legyen idejük kávézni is – mondta Szanyi Gábor, aki hozzátette: a járvány legnagyobb csúcsán sem volt veszélyben a termelés egyik telephelyen sem, hiszen odafigyeltek a dolgozók biztonságára. Támogatták azokat a dolgozókat, akik megbetegedtek, a betegség idején sem hagyták őket magukra: hetente oktatásokat tartottak, ahol már gyógyultak beszámolóiból szerezhettek információkat a dolgozók a megelőzésről, a betegség leküzdésének módszereiről.


A jövőbe fektetnek

Az infrastruktúra tökéletesen támogatni tudja a termelést, amely lehetővé teszi, hogy a Caddex Kft. háromszorosára növelje termelését a következő években. – A komlói új üzemben egy olyan új részleget építünk, amely az egész régió hasznát szolgálhatja. Szeretnénk egy 15 fős mérnöki gárdát létrehozni, akik kutatásfejlesztéssel foglalkoznak, s a későbbiekben – a sajátjaink mellett, – a térség vállalkozásainak is szeretnénk segíteni kutatásfejlesztési pályázatok elnyerésében, mondta Szanyi Gábor, a Caadex Kft. ügyvezetője.


Fejlesztés és fejlődés a jövő útja

A társaság sok saját fejlesztésű géppel dolgozik, a munka gördülékenységét és a pontosságot a robotizált

technológia teszi lehetővé. Mindszentgodisán acélszerkezet-gyártással, valamint bádogos termékek előállításával foglalkoznak, Kaposszekcsőn pedig automatizált festőüzem működik robotokkal. A fejlődés dinamikus a társaságnál, számos európai uniós pályázat elnyerésével biztosította az előrelépést. A Caadex által gyártott és fejlesztett termékek európai és világ szinten is kiemelkedőek a piacon. Jellemzően exportra termelnek, külföldi cégeket szolgál ki a három telephelyre bővülő cég. A külföldi cégek szervezeti kultúra és minőségirányítás tekintetében jelentős fejlesztéseket hajtanak végre, amely egy főre vetítve is értékes. Így a fejlődés nem csak bérnövekedésben mérhető, hiszen, ha valaki a Caadextől szeretne továbblépni, hasznos tudással, tapasztalattal gazdagodik. A Caadex Kft. célja, megtartani munkatársait versenyképes bérek, fejlődési lehetőség biztosításával, s

olyan gépek fejlesztése/beszerzése, amelyekkel képesek lehetnek a dolgozók szakmai sikereket elérni.

Комментарии


Kiemelt hír
Hírek
Archívum
Kulcsszavas keresés
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page