top of page

H-7391 Mindszentgodisa, Külterület 0157/4/a I Központi telefonszám: Tel: 0036/72 478-089

Válasszon nyelvet:

CAADEX_Acélszerkezet_gyártás_2018.png

TÁMOGATÁSOK

GINOP-1.3.3-16-2018-00029

A kedvezményezett neve: CAADEX Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt címe: A CAADEX Kft. beszállítói képességének fejlesztése

 

A szerződött támogatás összege: 411.325.477.- Ft

 

A támogatás mértéke (%-ban): 50%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekt keretében a CAADEX Kft. az integrátor CREATON South-East Europe Kft. fejlesztési javaslatira alapozva komplex beruházást valósít meg, mely az Irinyi Terv keretében kiemelt TEÁOR'08 2562 - Fémmegmunkálás tevékenységhez kapcsolódik. A projekt fő eleme a CAADEX Kft. komlói fióktelepén zöldmezős beruházás keretében a GINOP-1.2.7-17 támogatott projektben megkezdett telephelyfejlesztés II. ütemének megvalósítása, mely kb. 2000 m2 alapterületű csarnok, szociális épület és iroda és kb. 5500 m2 alapterületű telekhatáron belüli külső terület kivitelezési munkáit tartalmazza. Az iroda-csarnok és a külső területek kapcsán szükséges építési beruházás a fióktelepen építést követően megkezdendő termelő tevékenységek elindításához szükségesek. A megépítendő épület komplexum megfelelő és átlátható helyet biztosít a termékeink gyártásához, gépeink számára. Az épületben lehetőség nyílik alapanyag érkeztetésre, tárolásra, minőségügyi ellenőrzésre, valamint késztermék deponálásra logisztikai előkészítésére. A telephelyfejlesztéshez kapcsolódóan az I. és II. ütem épületeiben zajló termelő tevékenység kapcsán felmerülő anyagmozgatási feladatok hatékony végzéséhez szükséges darupályán mozgatható, egymással összekapcsolható darurendszer kerül kiépítésre.

Beszerzésre kerül egy könyökív gyártó automata gépsor, mely 2-3 fő alkalmazásával magas minőségű és DIN szabványnak megfelelő méretű hegesztett és hajlított könyökívet képes előállítani. A beruházás keretében beszerzendő új gépsornak köszönhetően alacsonyabb áron tudjuk értékesíteni ereszcsatorna termékeinket, a modern CNC vezérelt technológiából adódóan a termékek minősége is javul. A selejt 5-10%-os aránya 0,01%-ra csökken.

A telephelyfejlesztés nyomán növekvő alkalmazotti létszám miatt integrátor által javasolt komplex szervezetfejlesztési programot valósítunk meg, melynek részeként képzéseket, személyes és csoportos coaching foglalkozásokat valósítunk meg.

 

 

A projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2022. 07. 29.

 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.3.3-16-2018-00029

  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 minden jog fenntartva Caadex Kft. -
készítette: kovetkezolepes.hu

bottom of page