top of page

H-7391 Mindszentgodisa, Külterület 0157/4/a I Központi telefonszám: Tel: 0036/72 478-089

Válasszon nyelvet:

CAADEX_Acélszerkezet_gyártás_2018.png

LÉZERVÁGÁS - SEBÉSZI PONTOSSÁGGAL

Eagle Inspire 2040.jfif
Eagle Inspire 2040 2.jfif

KOMPETENCIÁINK:

Célunk, hogy tapasztalatainkkal és szaktudásunkkal hozzásegítsük megrendelőinket olyan szerkezetek, épületek és gépek megalkotásához, melyekkel élhetőbb tereket, gazdaságosabb üzemeltetést, biztonságosabb munkavégzést és környezettudatosabb hétköznapokat tudnak létrehozni szerte a világban.

Az alábbi területeken állunk rendelkezésére:

Lézervágás, normál acél 

  • Megmunkálható hosszúság: max. 4000 mm

  • Megmunkálható szélesség: max. 2000 mm

  • Megmunkálható vastagság: max. 25 mm

Lézervágás, rozsdamentes acél 

  • Megmunkálható hosszúság: max. 4000 mm

  • Megmunkálható szélesség: max. 2000 mm

  • Megmunkálható vastagság: max. 25 mm

 

Lézervágás sárgaréz

Lézervágás vörösréz

Lézervágás aluminium

EAGLE  iNspire 2040 20kW. és

Trumpf 5040 aut. lézervágó raktárrendszerrel 

Automatizált lézervágó rendszerünk, amely Ön számára

is biztosítja a maximális precizitást. A FastFine rendszer 

az alapanyag leggazdaságosabb felhasználását és a

selejtmentes lézervágást, mindemellett jelentős mértékben 

csökkenti a lemezfelületre történő olvadék fröccsenést.

Caadex - Lézervágás - Trumpf - LiftMaste
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruStore.
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruStore2
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruDisk
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruLaser.
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruLaser
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
Lézervágás vágható lemezvastagságok.png

KIK VAGYUNK?

A CAADEX Kft. egy 1994-ben alapított, családi cégcsoport legfiatalabb tagja, mely cégcsoport meghatározó beszállítója jelenleg is több hazai és nemzetközi nagyvállalatnak, mint például a Prímagáz Zrt., Mol Nyrt., Total Hungaria Kft., Bramac, Bosch, Siemens. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk a szakértelem és az innováció összehangolásával segíti megrendelői munkáját.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Csúcstechnológiás lézervágás Baranyában – CaadexKft.

Az 1994-ben alapított baranyai vállalkozás egy jelenleg is magyar tulajdonban lévő vállalkozás, akik a szakértelemmel és az innováció összehangolásával szolgálják ki a megrendelőiket. Pár hónappal ezelőtt jelentős fejlesztést hajtottak végre, ami a lézervágás piacán jelentős versenyelőnyt teremtett számukra. Az országban jelenleg a 3.-ak, akik ilyen rendelkeznek a jelenleg legmodernebb Trumpf lézervágó rendszerrel.

CO2 VAGY FIBER LÉZERVÁGÁS?

Mielőtt ennyire előre szaladnánk, bemutatnám, hogy a döntésük mögött milyen tapasztalatok és okok bújtak meg. Beruházásuk előtt 8 évig bérmunkában, másokkal végeztették a lézervágást, így ők is ki voltak téve a piac szeszélyeinek. Ez idő alatt megfigyelték, hogy a lézervágás maga és annak minősége, struktúrája, hogyan változik. A piaci szereplők véleménye és saját tapasztalatainak ötvözeteként állítják: a precizitás és a hatékony termelési technológia kimagaslóan fontos.

 

A Co2 lézer volt az elmúlt 15 év slágere, viszont ennek a lézervágási technológiának sok hátránya van. Nagyon költséges a fenntartása, szerviz igényes és lassabb vele az elvégezhető munka. Ezzel szemben a 3 éve megjelent Fiber technológia előnyösebb, hiszen szervizelési költsége lényegesen alacsonyabb, így gazdaságosabb az üzemeltetése és 3x gyorsabb munkavégzésre képes.

Így született meg a döntés, hogy merre is mozduljanak el lézervágás területén. 2019-ben beruháztak a Trumpf 5040 Fiber lézervágó technológiába, melyet kiegészítettek egy automata raktárrendszerrel is. A két berendezéssel együtt közel 80%-os hatékonyság növekedést tudtak elérni a munkafolyamataik során. Ma már 3 műszakban tudják teljesíteni a beérkezett megrendeléseket. Az automatizált, előreprogramozott rendszerek akár önálló munkavégzésre is alkalmasak. Továbbá Trumpf lézervágó gépüket kiegészítették minőség ellenőrző rendszerrel, ami a fúvóka állapotát ellenőrzi és megfelelő időközönként és ha szükségesnek látja automatikusan cseréli azt. Mindezt teljesen önállóan végzi emberi döntés vagy tevékenység nem játszik szerepet ebben. Ez a lézervágás ultramagas precizitását biztosítja, mivel meggátolja a sorjásodást, anyagfröccsenést. Így tudják biztosítani az általuk legyártott termékek elvárt minőségét és pontosságát. Az esetleges utómunkálatok ezzel elkerülhetők és a pontosságot tartani tudják. A fejlesztésük célpontjában az állt, hogy maximális precizitás megtartása mellett minél rövidebb idő alatt, minél több terméket tudjanak átvinni a rendszeren, amihez költséghatékonyság párosuljon.

A Tumpf 5040 Fiber lézervágó gép 260m/perc vágási sebességre képes. Tárolórendszer a hatékonyságnövelésben nagy szerepet tölt be. Előre, a megrendeléseik alapján a munkatársak programozzák be a Trumpf Trustore polcrendszert. Munkamenet így önállóan tud folyni, nem akad meg, emberi közreműködés nélkül önállóan szedi le és teszi fel a Trumpf lézervágó tálcájára. Ha kész van a termék, és a megrendelői igényli azt, akkor a rajzszámokat a gép önmaga felgravírozza, így könnyű lesz az azonosítása. Illetve az is egyszerűbbé válik, hogy az adott termék melyik raklapon található majd. Következésképpen a megrendelő és a Caadex Kft munkatársai is tudni fogják mi hova került. Ez már a megrendelők későbbi munkálatait is megkönnyíti és a folyamatosságot fenntartja. Robottechnológiát a fenntartható termelésért tartják fontosnak.

Jövőben az ügyfélkezelést szeretnék még jobban fejleszteni. Vevőiknek segítséget nyújtanak akár abban is, hogy a legjobb alapanyagot válasszák (minőségben, vastagságban), annak érdekében, hogy a végtermék még megfelelőbb legyen. Alapanyagbeszerzéstől egészen a gyártásig közre tudnak működni. A jövőben akár a tervezésben is közre tudnak működni vagy akár átvállalni azt a megrendelőtől. Ami már jelenleg is a szolgáltatásuk szerves részét képezi, hogy minden átküldött tervet mindig felülvizsgálnak, ha kell módosítást kérnek, hogy a végtermék, amiért a vevő fizet, hibátlan legyen.

 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van a témában? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt >>

LÉZERVÁGÁS AJÁNLATKÉRÉS
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 minden jog fenntartva Caadex Kft. -
készítette: kovetkezolepes.hu

bottom of page