top of page

H-7391 Mindszentgodisa, Külterület 0157/4/a I Központi telefonszám: Tel: 0036/72 478-089

Válasszon nyelvet:

CAADEX_Acélszerkezet_gyártás_2018.png

LÉZERVÁGÁS - SEBÉSZI PONTOSSÁGGAL

KOMPETENCIÁINK:

Célunk, hogy tapasztalatainkkal és szaktudásunkkal hozzásegítsük megrendelőinket olyan szerkezetek, épületek és gépek megalkotásához, melyekkel élhetőbb tereket, gazdaságosabb üzemeltetést, biztonságosabb munkavégzést és környezettudatosabb hétköznapokat tudnak létrehozni szerte a világban.

Az alábbi területeken állunk rendelkezésére:

Lézervágás, normál acél 

  • Megmunkálható hosszúság: max. 4000 mm

  • Megmunkálható szélesség: max. 2000 mm

  • Megmunkálható vastagság: max. 25 mm

Lézervágás, rozsdamentes acél 

  • Megmunkálható hosszúság: max. 4000 mm

  • Megmunkálható szélesség: max. 2000 mm

  • Megmunkálható vastagság: max. 20 mm

 

Lézervágás sárgaréz

Lézervágás vörösréz

Lézervágás aluminium

Trumpf 5040 aut. lézervágó raktárrendszerrel 

Automatizált lézervágó rendszerünk, amely Ön számára

is biztosítja a maximális precizitást. A FastFine rendszer 

az alapanyag leggazdaságosabb felhasználását és a

selejtmentes lézervágást, mindemellett jelentős mértékben 

csökkenti a lemezfelületre történő olvadék fröccsenést.

Caadex - Lézervágás - Trumpf - LiftMaste
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruStore.
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruStore2
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruDisk
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruLaser.
Caadex - Lézervágás - Trumpf - TruLaser
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS
CAADEX - LÉZERVÁGÁS

KIK VAGYUNK?

A CAADEX Kft. egy 1994-ben alapított, családi cégcsoport legfiatalabb tagja, mely cégcsoport meghatározó beszállítója jelenleg is több hazai és nemzetközi nagyvállalatnak, mint például a Prímagáz Zrt., Mol Nyrt., Total Hungaria Kft., Bramac, Bosch, Siemens. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk a szakértelem és az innováció összehangolásával segíti megrendelői munkáját.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Csúcstechnológiás lézervágás Baranyában – CaadexKft.

Az 1994-ben alapított baranyai vállalkozás egy jelenleg is magyar tulajdonban lévő vállalkozás, akik a szakértelemmel és az innováció összehangolásával szolgálják ki a megrendelőiket. Pár hónappal ezelőtt jelentős fejlesztést hajtottak végre, ami a lézervágás piacán jelentős versenyelőnyt teremtett számukra. Az országban jelenleg a 3.-ak, akik ilyen rendelkeznek a jelenleg legmodernebb Trumpf lézervágó rendszerrel.

CO2 VAGY FIBER LÉZERVÁGÁS?

Mielőtt ennyire előre szaladnánk, bemutatnám, hogy a döntésük mögött milyen tapasztalatok és okok bújtak meg. Beruházásuk előtt 8 évig bérmunkában, másokkal végeztették a lézervágást, így ők is ki voltak téve a piac szeszélyeinek. Ez idő alatt megfigyelték, hogy a lézervágás maga és annak minősége, struktúrája, hogyan változik. A piaci szereplők véleménye és saját tapasztalatainak ötvözeteként állítják: a precizitás és a hatékony termelési technológia kimagaslóan fontos.

 

A Co2 lézer volt az elmúlt 15 év slágere, viszont ennek a lézervágási technológiának sok hátránya van. Nagyon költséges a fenntartása, szerviz igényes és lassabb vele az elvégezhető munka. Ezzel szemben a 3 éve megjelent Fiber technológia előnyösebb, hiszen szervizelési költsége lényegesen alacsonyabb, így gazdaságosabb az üzemeltetése és 3x gyorsabb munkavégzésre képes.

LÉZERVÁGÁS MINTA ÁRAK

Az alábbi táblázat lézervágási nettó árai tájékoztató jellegűek, 200m feletti kontúr hossz esetén, a következő anyagminőségekre: DC01, DD11, S235/355

lézervágás árak.png

Így született meg a döntés, hogy merre is mozduljanak el lézervágás területén. 2019-ben beruháztak a Trumpf 5040 Fiber lézervágó technológiába, melyet kiegészítettek egy automata raktárrendszerrel is. A két berendezéssel együtt közel 80%-os hatékonyság növekedést tudtak elérni a munkafolyamataik során. Ma már 3 műszakban tudják teljesíteni a beérkezett megrendeléseket. Az automatizált, előreprogramozott rendszerek akár önálló munkavégzésre is alkalmasak. Továbbá Trumpf lézervágó gépüket kiegészítették minőség ellenőrző rendszerrel, ami a fúvóka állapotát ellenőrzi és megfelelő időközönként és ha szükségesnek látja automatikusan cseréli azt. Mindezt teljesen önállóan végzi emberi döntés vagy tevékenység nem játszik szerepet ebben. Ez a lézervágás ultramagas precizitását biztosítja, mivel meggátolja a sorjásodást, anyagfröccsenést. Így tudják biztosítani az általuk legyártott termékek elvárt minőségét és pontosságát. Az esetleges utómunkálatok ezzel elkerülhetők és a pontosságot tartani tudják. A fejlesztésük célpontjában az állt, hogy maximális precizitás megtartása mellett minél rövidebb idő alatt, minél több terméket tudjanak átvinni a rendszeren, amihez költséghatékonyság párosuljon.

A Tumpf 5040 Fiber lézervágó gép 260m/perc vágási sebességre képes. Tárolórendszer a hatékonyságnövelésben nagy szerepet tölt be. Előre, a megrendeléseik alapján a munkatársak programozzák be a Trumpf Trustore polcrendszert. Munkamenet így önállóan tud folyni, nem akad meg, emberi közreműködés nélkül önállóan szedi le és teszi fel a Trumpf lézervágó tálcájára. Ha kész van a termék, és a megrendelői igényli azt, akkor a rajzszámokat a gép önmaga felgravírozza, így könnyű lesz az azonosítása. Illetve az is egyszerűbbé válik, hogy az adott termék melyik raklapon található majd. Következésképpen a megrendelő és a Caadex Kft munkatársai is tudni fogják mi hova került. Ez már a megrendelők későbbi munkálatait is megkönnyíti és a folyamatosságot fenntartja. Robottechnológiát a fenntartható termelésért tartják fontosnak.

Jövőben az ügyfélkezelést szeretnék még jobban fejleszteni. Vevőiknek segítséget nyújtanak akár abban is, hogy a legjobb alapanyagot válasszák (minőségben, vastagságban), annak érdekében, hogy a végtermék még megfelelőbb legyen. Alapanyagbeszerzéstől egészen a gyártásig közre tudnak működni. A jövőben akár a tervezésben is közre tudnak működni vagy akár átvállalni azt a megrendelőtől. Ami már jelenleg is a szolgáltatásuk szerves részét képezi, hogy minden átküldött tervet mindig felülvizsgálnak, ha kell módosítást kérnek, hogy a végtermék, amiért a vevő fizet, hibátlan legyen.

 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van a témában? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt >>

LÉZERVÁGÁS AJÁNLATKÉRÉS
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 minden jog fenntartva Caadex Kft. -
készítette: kovetkezolepes.hu

bottom of page